Met mijn jarenlange ervaring denk ik van waarde te zijn voor uw bedrijf. Ik ben vele jaren geleden begonnen als bemiddelaar bij Bemiddelingsbureau Naaldwijk waarna ik bij een tweetal exporteurs als inkoper actief ben geweest. Na deze periode heb ik ruim 13 jaar als zelfstandig ondernemer een exportbedrijf in planten gerund.
1 januari 2015 ben ik gestart met RS Plant sales support & promotion.

In mijn werkzame jaren heb ik vele contacten en ervaring opgedaan in de branche. Deze contacten en ervaring kan ik nu optimaal gebruiken om uw bedrijf te promoten.

Kernpunten die voor mij erg belangrijk zijn:

  • Betrouwbaarheid;
  • Kwaliteit;
  • Flexibiliteit;
  • Nauwe samenwerking met u als klant;
  • Eerlijkheid en oprechtheid;
  • Goede communicatie.

RS Plant staat er dan ook voor om de verkoop voor een groep vooruitstrevende plantenkwekers te verzorgen op een manier die aansluit bij uw bedrijfsvorming.